cs
Léto v Česku má svou jedinečnou chuť. Voní po grilu, zraje na slunci a servíruje se venku –
ideálně na dece, na zahradě nebo přímo na hřišti. Právě těmito okamžiky jsme se inspirovali
při tvorbě letního čísla Albert magazínu. Najdete v něm recepty, které chutnají jako české
léto – svěží, barevné a plné sezonních surovin.
Vydali jsme se také za těmi, kdo jsou ve vaření a grilování mistry. Pozvání do letního speciálu
přijali členové Národního týmu kuchařů Patrik Bečvář a Vojta Petržela, kteří vás v pokračování
grilovací Albert masterclass provedou dokonalou chutí na grilu. Ať už dáváte přednost šťavnatému
masu, nebo marinované zelenině, jejich rady z vás udělají mistry grilovačky.
A protože české léto chutná nejlépe tehdy, když nabídne to nejlepší z domácí úrody, najdete
u nás v obchodech Albertýnky – sladká rajčátka speciálně vypěstovaná pro Albert v Česku
a zcela bez pesticidů, moravské borůvky od farmářů, poctivé koláče s jihočeským podmáslím…
a mnoho dalších surovin z blízkého okolí, které jsou hvězdami tohoto čísla.
Vařit z toho, co roste u nás, je na létě to nejkrásnější. Užijte si to!
Prohlédněte si náš magazín ZDE a inspirujte se nejnovějšími recepty, tipy na vaření a mnohem více!
Jste na stránce: Obchodní centrum Dragoun / Albert
Copyright © Obchodní centrum Dragoun 2025